Çorlu Mühendislik Fakültesi
2012-06-25

Üniversitemiz marmara ereğlisi meslek yüksekokulu 2011-2012 eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenini coşkuyla kutladı



            Üniversitemiz Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni,  İlçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen törenle coşkuyla kutlandı.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Azabağaoğlu, Belediye Başkanı V. Necmi Yaşar, Yüksekokulu Müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrencilerimizin aileleri ile yakınları katıldı.

Törende ilk önce Meslek Yüksekokulumuzun Tanıtım Filmi izlenip, Yüksekokul Birincisi Gülistan Gülmez’in tüm mezunlar adına yaptığı konuşmanın ardından,  Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Azabağaoğlu mezunlara hitaben konuşma yaptı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan da mezunlara hitaben yaptığı konuşmada, fedakâr ailelere, Üniversitemizin kıymetli mensuplarına ve mezun olan öğrencilerimize teşekkür etti.

Mezuniyet konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve hediyeler verildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Birincisi Gülistan Gülmez’e; Marmara Ereğlisi Belediyesi Başkan V. Necmi Yaşar, Meslek Yüksekokulumuz İkincisi Yaprak Karakaya’ya ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Meslek Yüksekokulumuz Üçüncüsü Ali Osman Polat’a hediyelerini verdi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kubaş, Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Birincisi Gülistan Gülmez’e; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr.İsmail Yılmaz, Turizm ve Otel İşletmeciliği Program İkincisi Yaprak Karakaya’ya; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Erbay, Turizm ve Otel İşletmeciliği Program Üçüncüsü Yaprak Peker’e; Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program Birincisi Nafiye Uzun’a;  Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurşen Öntürk, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program İkincisi Dilek Durgun’a; Doç. Dr. Erkan Gönülol, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Program Üçüncüsü Ayşegül Orfa’ya; Marmara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Ömer Azabağaoğlu, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program Birincisi Ali Osman Polat’a; İlçe Emniyet Müdürü İzzet Ersoy, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program İkincisi Ahmet Çoban’a ve Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu Yardımcısı Öğr. Gör. Sami Avcu, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program Üçüncüsü Oktay Keleş’e mezuniyet belgelerini verdiler.

Mezun olan öğrenciler, toplu olarak Meslek Yemininin okuduktan sonra, keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini aileleri, arkadaşları ve hocalarıyla paylaştılar.

Mezuniyet Töreninden sonra, başta mezun öğrencilerimiz ve aileleri olmak üzere, öğretim elemanlarımız ve mezuniyet törenimize davetli konuklarımıza ikramlar yapıldı. {gallery}20120621_marmaraereglisimezuniyet{/gallery}

 

Arama Sonuçları