2021-09-21

Üniversite Genel Seçimlik dersi hk.

Son sınıf öğrencilerinin dikkatine !!

Daha önceki duyurumuzda da belirtildiği üzere 7. yarıyılda seçeceğiniz 30 AKTS’lik dersler içerisinde Üniversite Genel Seçimlik dersleri de bulunmaktadır. Bu dersin seçimi isteğe bağlı değildir. 7. Yarıyıldaki tüm öğrencilerimizin Üniversite Genel Seçimlik ders havuzundan 3, 4 veya 5 AKTS’lik derslerden bir tanesini seçmeleri gerekmektedir. Üniversite Genel Seçimlik derslerinin büyük çoğunluğunun örgün öğretimde açılmış olması nedeniyle bu kapsamda açılan dersler tüm öğrencilerimiz (Örgün ve İkinci Öğretim) için seçilebilir hale getirilmiştir. Öğrencilerimiz ders havuzunda gözüken programlarına uygun bir ders seçmelidirler. Ders seçimlerinizde seçtiğiniz dersin saatlerinin sizin için uygun olup olmadığını ders programınızdan kontrol etmeyi unutmayınız.

Not: Bu duyuru Üniversite genel seçimlik dersi Ders Kataloğunda 7.yarıyılda olan bölümleri kapsamaktadır. Ders kataloğunda 8. yarıyılda Üniversite seçimlik ders yer alan bölümleri (Endüstri, Elektronik-Haberleşme ve Tekstil) kapsamamaktadır.