2023-10-20

Öğrencilerimizin TUSAŞ LIFTUP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme proje başarıları

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Arif Kıvanç Üstün ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Erdinç Uzun danışmanlığında öğrencilerimizin yapmış oldukları TUSAŞ LIFTUP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme proje başvuruları kabul almıştır. Kabul alan projelerin bilgileri aşağıda verilmiştir. Yapmış oldukları proje başvuruları neticesinde Fakültemizi gururlandıran öğrencilerimize ve danışmanlarına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Desteğe Hak Kazanan Projelerimiz

Proje Adı: AME (Additive Manufacturing Electronics) 3D Printer Teknolojisi Kullanarak Havacılık Uygulamalarında Kullanılabilecek Çok Katmanlı Elektronik Devre/Sensör/Kapasitör Tasarımlarının Araştırılması

Danışman: Dr. Öğretim Üyesi Arif Kıvanç Üstün

Proje Öğrencileri: Sümeyra Nur Uçar, Sena Nur Işıldak ve Halil Aydoğan