2023-08-07

Çorlu Mühendislik Fakültesi Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri’ne Katıldı

Fakültemiz, Çorlu Belediyesi tarafından organize edilen Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri’ne katılım sağlayarak tercih aşamasında olan öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdi.

01-02 Ağustos 2023 tarihlerinde 16:00-22:00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte ilk gün Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Endüstri ve Tekstil Mühendisliği bölümlerimizden öğretim elemanlarımız tanıtım faaliyeti gerçekleştirirken ikinci gün de Biyomedikal, Çevre, İnşaat ve Makine Mühendisliği bölümlerimizden öğretim elemanlarımız tanıtım standında adayların sorularını cevaplandırdı. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyor, üniversite tercihi yapacak adaylarımıza başarılar diliyoruz.