2023-03-23

Çorlu Mühendislik Fakültesinde Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

Çorlu Mühendislik Fakültesinde 22 Mart 2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ’nin organize ettiği Deprem Tatbikatı gerçekleşti. Tatbikata Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER ve Akademik/İdari Personelimiz katılım sağladı. Doç. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ ile İş Sağlığı ve Güzenliği Uzmanımız Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL koordinasyonunda gerçekleştirilen tatbikatta, acil durumların meydana gelmesi halinde uyarı verme, arama, kurtarma, tahliye, haberleşme ve ilk yardım gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı. Deprem Tatbikatı sonrasında Dekanımız Prof. Dr. Lokman Hakan TECER,  Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşe Handan DÖKMECİ ve İş Sağlığı ve Güzenliği Uzmanımız Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL ile alınması gereken önlemler hakkında bilgi aldı.