2022-03-17

Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Ergene Belediyesi arasında işbirliği

Dekanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Fakülte Dekanı Prof.Dr. Lokman Hakan TECER, Ergene Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Başkan Yardımcısı Mehmet CEBECİ,  Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş.Gör.Dr. Can Burak ÖZKAL, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden İsmail DURAK ve Çevre Mühendisi Gamze GEZİCİ katıldı.
Toplantıda Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Ergene Belediyesi arasında yakın gelecekte ürütülebilecek proje işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardından, Ergene Belediyesinin talebi üzerine Tekirdağ Namık Kemal  Üniversitesi  Çorlu Mühendislik Fakültesi ile, "Emisyonlardan Kaynaklı Koku Şikayetlerinin İzlenebilirliği Sağlamada Kullanılacak  Coğrafi Bilgi Sistemleri Destekli Mobil Uygulama ve Bildirim Yönetim Paneli Geliştirilmesi Projesi" kapsamında hizmet alımı gerçekleştirildi.

Fakülte Proje Ekibi, Prof.Dr. Lokman Hakan TECER Koordinatörlüğünde, Proje yürütücüsü Arş.Gör.Dr. Can Burak ÖZKAL ve Arş.Gör. Burak SEVİNÇ' ten oluşmaktadır.