2022-11-08

Çorlu Mühendislik Fakültesi Kurum İçi Birim Dış Değerlendirmesi Gerçekleştirildi

Üniversitemizin Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme Çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Murat Taşan, Doç. Dr. Turğay ÖNTAŞ, Öğr. Gör. Dr. Semahat AYSU, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT, Bil. İşl. Resul DOĞRU Fakültemize ziyaret gerçekleştirdiler.  Ziyaret sırasında Dekanımız Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gül KAYKIOĞLU ve Doç. Dr. Ahmet SAYGILI, Fakülte Sekreterimiz Sevda DİKİCİ Fakültemiz kalite çalışmaları hakkında komisyon üyelerine bilgi verdiler. Sonrasında Fakültemiz Konferans salonunda birimimiz kalite ve akreditasyon temsilcileri, Eğitim-Öğretim Komisyonu üyeleri ile görüşme gerçekleştirildi. Prof. Dr. Murat TAŞAN ve komisyon üyeleri paydaşların sürece katılımı, mezunlarla ilişkiler ve programların öğrenme çıktıları hakkında birimimiz temsilcilerine sorular sorup bilgilendirmeler yaptılar. Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT ve Bil. İşl. Resul DOĞRU tarafından idari personele dokümantasyon, iş akışları, organizasyon yapısı ve görev tanımları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Toplantılar Akademik ve İdari personel ile odak görüşmeleri ve öğrencilerle odak görüşmeleri yapılarak tamamlandı.