2023-09-22

Çevrimiçi gerçekleştirilen 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı Akademik Danışmanlar Kurulu toplantısı

Fakültemizde 21 Eylül 2023 tarihinde Eğitim-Öğretimden sorumlu Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gül Kaykıoğlu hocamızın başkanlığında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Danışmanlar Kurulu Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda Dekan Yardımcımız kayıt yenileme işlemleri,  akademik danışmanların görev, yetki ve sorumlulukları, ders kayıtları ile ilgili hususlar hakkında danışmanlık görevi bulunan akademik personelimize bilgiler vermiştir. Toplantı soru ve cevap bölümü ile tamamlanmıştır.

Bu vesile ile tüm personelimize ve öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.