2022-05-05

TÜB Hackathon 2022 Yarışması

TÜB Hackathon 2022 Yarışması, Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Kırklareli Üniversitesi organizesinde Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bandırma Üniversitesi’nin paydaşlığında düzenlenmektedir.

Yarışma TÜB üyesi Üniversitelerin yazılım ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine açıktır.
Başvuru tarihleri 29 Nisan 2022 - 11 Mayıs 2022 tarihleri arasıdır. Yarışmanın tüm detayları Hackathon Şartnamesi içerisinde belirtilmiştir.

Yarışmaya katılmak isteyen grupların Başvuru formunu doldurup imzalayarak (Grup üyelerinden bir kişinin imzalaması yeterlidir)  corludekanlik@nku.edu.tr mail adresine göndermesi veya Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanlığına elden teslim etmesi gerekmektedir. Yarışma ile alakalı sorularınız için Dr. Öğr. Üyesi Ahmet SAYGILI ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru Formu için tıklayınız

Hackathon Şartnamesi için tıklayınız