Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-06-05

STAJLAR İLE İLGİLİ DUYURU-2



Üniversitemiz senatosunun aldığı karar neticesinde 2019-2020 Yaz döneminde stajlar ödev, proje v.b. şekilde gerçekleştirilecektir.

  1. Bu karara istinaden 2019-2020 Yaz dönemine mahsus olmak üzere fakültemizin staj için sigorta yapması ve öğrencileri firmalara staja gönderebilmesi mümkün değildir. Staj yapmak isteyen öğrencilerimiz euniversite altında bulunan staj başvuru formu yardımıyla 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde stajlarını ödev, proje v.b. şekilde yapabileceklerdir. Staj yerine geçecek ödevlerin, projelerin niteliği staj komisyonları ve ilgili öğretim elemanları tarafından belirlenecektir.
  2. 2019-2020 yaz döneminde ödev, proje v.b. şekilde gerçekleştirilecek stajlar uygulamalı derslere ya da yaz okulu eğitimine devam ederken de gerçekleştirilebilir.
  3. Stajlarına devam ederken Covid-19 nedeniyle stajları yarıda kesilen öğrencilerimiz bu stajlarına devam edemeyeceklerdir. Salgın nedeniyle stajları yarıda kesilen öğrencilerimiz Staj Komisyonları tarafından değerlendirilmek üzere tamamlamış oldukları staj günlerine ait staj defterlerini ve pratik çalışma belgelerini hazırlayıp teslim ederek staj süreçlerini tamamlayabilirler. Bu durumda olan öğrencilerimiz hazırladıkları staj evraklarını kargo ile ya da yüz yüze eğitimin başlayacağı tarihten itibaren 2 hafta içerisinde elden teslim edebilirler. Kargo ile yapılacak teslimlerde staj evraklarının ilgili kişilere ulaşmasından öğrencilerin sorumlu olduğu unutulmamalıdır. Yarıda kalmış olan stajlarına ait evraklarını belirtilen süreler içerisinde teslim etmemiş olan öğrencilerimizin stajları kabul edilmeyecektir.