2020-11-19

Mutlaka uyulması gereken sınav kuralları

Sevgili Öğrenciler sınavlarınızda aşağıda listelenen kurallara muhakkak uymalısınız;

1. Sınava başladıktan sonra sınav penceresini kesinlikle kapatmayınız. F5 (sayfa yenileme) tuşuna basmayınız. Tarayıcınız üzerinden sayfa yenileme işlemi yapmayınız. Bunları yapmanız halinde sistem sizi sınavdan atacaktır ve tekrar sınavınıza devam edemezsiniz.
2. Sınav esnasında kesinlikle bilgisayarınızın saatini değiştirmemelisiniz. Sistem yapmış olduğunuz saat değişikliği işlemini kaydetmektedir. Daha önce de belirtildiği gibi bilgisayarının saatini değiştirdiği için sınavı sonlanan öğrencilerin mazeret talepleri kabul edilmeyecektir.
3. Sınavınıza başlamadan önce bilgisayarınızın saat ve tarih ayarlarının aşağıda görülen görseldeki gibi olması gerekmektedir.