2022-02-11

Mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilerimize önemle duyulur

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilere Tek Ders Sınavı 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına Girmek İsteyen Öğrenciler İçin Son Başvuru Tarihi 15 Şubat 2022 Salı günü 08:30’dur.

Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir.

Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılamamaktadır. Yalnızca COVID-19 testinin pozitif olduğunu belgeleyen ya da T.C. Sağlık Bakanlığının COVID-19 tedbirleri ile ilgili güncel ilan etmiş olduğu genelgeler doğrultusunda temaslı kabul edilip izolasyonda kalması önerilen öğrenciler için bir ek sınav yapılabilmektedir.

Hiç staj yapmamış olmanız tek ders sınavına girmenize mani değildir.

Tek ders sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.