2022-05-31

Mezuniyet Törenleri Hakkında Genel Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz,

Mezuniyet törenleri ile alakalı farklı zamanlarda yapılan duyurular ve farklı zamanlarda ilan edilen formların kafa karışıklığı yarattığına dair Dekanlığımıza geri dönüşler olmaktadır. Bu nedenle bu durumun izah edilmesi gerekli görülmüştür. Üniversitemiz merkez kampüste 10 Haziran 2022 tarihinde saat 10:00’da, Fakültemizde ise 11 Haziran 2022 tarihinde saat 18:00’da mezuniyet törenleri düzenlenecektir. Mezuniyet aşamasındaki tüm öğrencilerimizin her iki törene de katılmalarını arzu etmekteyiz. Her iki törene de ailelerinizle birlikte katılabilirsiniz. Törenlerde öğrencilerimiz Kep ve Cüppe giyeceklerdir. Kep ve cüppelerinizi 07 Haziran’a kadar Fakültemizden temin edebilirsiniz. Fakültemiz giriş kattaki güvenlik görevlilerine kep ve cüppe almak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.

Ana kampüsteki mezuniyet için 10 Haziran 2022 tarihinde saat 08:00’da Fakültemizden servis kaldırılacaktır. Servis kullanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki formu doldurmaları otobüs sayısının belirlenmesi açısından önemlidir. Servis kullanmayacak olan, kendi imkanları ile ana kampüsteki törene katılacak olan öğrencilerin bu formu doldurmalarına gerek yoktur. (Servis talep edebilmek için son tarih 3 Haziran’dır)

Servis kullanımı talep formu için tıklayınız.

Fakültemizde 11 Haziran 2022 tarihinde saat 18:00’da yapılacak olan mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimiz ile ilgili planlamaların yapılması için de aşağıdaki formun doldurulması yeterlidir.

Fakültemiz mezuniyet töreni katılım formu için tıklayınız.

Mezuniyet törenleri ile ilgili karışıklığı ortadan kaldırmak adına bundan önce ilan edilen duyurular silinmiştir. Bu duyuruda tüm formlara ve bilgilere yer verilmiştir.

İlaveten her iki mezuniyet töreni ile ilgili Bölümlerden görevlendirilen öğretim elemanları aşağıda belirtilmiştir. Aklınıza takılanları, sormak istediklerinizi Bölümünüzde görevli hocalarınıza sorabilirsiniz.

Mezuniyet Töreni Görevli Öğretim Elemanları

Bölüm