2023-05-25

Mezuniyet Töreni Hakkında (Önemli !!)

Değerli Öğrencilerimiz,

2 Haziran 2023 tarihinde saat 10:00'da Üniversitemiz ana kampüsünde mezuniyet töreni gerçekleştirilecektir. Törene katılacak öğrencilerin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar bölüm mezuniyet komisyonlarına isimlerini bildirmeleri gerekmektedir. Ayrıca törene katılacak öğrencilerin cüppe ve kep giymeleri gerekmektedir. Cüppe ve keplerinizi 31 Mayıs 2023 saat 17:00'a kadar Şef İbrahim Karabaş'tan teslim alabilirsiniz. Kep ve cüppelerinizi sizin yerinize bir arkadaşınız da alabilir. Fakültemizde ayrıca bir mezuniyet töreni yapılmayacağından tüm mezun durumdaki öğrencilerimizin ana kampüste gerçekleşecek olan bu mezuniyet törenine katılımlarını rica ederiz.

Not: Mezuniyet töreni ana kampüste TNKÜ Stadyumunda gerçekleşeceğinden katılım sağlayacak tüm öğrencilerimizin kendi imkanları ile tören alanına ulaşmaları gerekmektedir.