2024-02-20

Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Tarafından Belediye Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim

Kapaklı Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında Fakültemiz Çevre Mühendisliği öğretim üyeleri tarafından belediye personeline yönelik 10,11,12,18 ve 19 Ocak 2024 tarihlerinde Hizmet İçi Çevre Yönetimi Mesleki Gelişim Eğitimi verilmiştir. İklim değişikliği ve sürdürülebilirlik konularının temel alındığı eğitim programına katılan öğretim elemanlarımız; Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, Prof. Dr. Asude HANEDAR, Prof. Dr. Yalçın GÜNEŞ, Prof. Dr. Elçin GÜNEŞ, Doç. Dr. Deniz İzlen ÇIFÇI, Doç. Dr. Gül KAYKIOĞLU ve Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL olmuştur.