2022-05-18

Fakültemiz yemek hizmeti için şikayet ve öneri formu

TNKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi öğrenci ve personel yemekhanesinde yemek yiyen öğrencilerimiz ve personelimiz için yemek kalitesinin artırılması amacıyla şikayet ve öneri formu oluşturulmuştur.

Siz değerli öğrencilerimiz ve personelimiz; yemek öncesi/esnası/sonrasında gördüğünüz sıkıntı, problem, eksiklikleri vs. bize iletebilir, öneri ve tavsiyelerinizi bildirebilirsiniz. Yemek hizmeti kalitesinin artırılmasına yönelik atacağınız adım için şimdiden teşekkür ederiz.

NOT:

1- Öğrencimiz veya personelimiz olduğunuzu kanıtlamak için NKU uzantılı mail adresleri ile giriş yapmalısınız.
2- Her ay başında şikayet ve önerileriniz tutanak altına alınacağından, mail adresleriniz ve isimleriniz toplanacaktır. Eğer isminizin kullanılmasını istemiyorsanız Gönder düğmesine tıklamayınız.
2- Gördüğünüz her sıkıntı ve öneri için kayıt oluşturabilirsiniz.
3- Özellikle sıkıntılar için görsel yüklemenizi öneririz.
4- Oluşturduğunuz kaydın bir kopyası mail adresinize gönderilecektir. Daha sonra kaydınızda düzeltme yapmanız gerekirse, gönderilen mail size gerekecektir.

Bu forma, aynı zamanda kalıcı olarak "Genel/Yemek Hizmeti Şikayet ve Öneri Formu" yoluyla da ulaşabilirsiniz.

Fakülte Yemek Şikayet ve Öneri Formu için tıklayınız

Üniversitemiz Yemek Memnuniyet Anketi için tıklayınız