2022-10-05

Fakültemize Yeni Katılan Öğrencilerimiz için Oryantasyon Programı Düzenlendi

Fakültemize 2022 yılında yerleşen öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim hayatlarına uyum süreçlerini hızlandırmak, Üniversitemiz ruhunu kazandırmada ilk adımı atmak amacıyla Dekanlığımız tarafından 04.10.2022 tarihinde saat 12:30'da Konferans Salonunda oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Oryantasyon programında, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gül Kaykıoğlu tarafından Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında bilgiler verilerek öğrencilerimizin ders kayıtları, sınavlar, öğrenci toplulukları, Lisans Eğitim-Öğretim yönetmeliği, Üniversitemiz bursları ve benzeri konularda bilgilendirmeler yapılmıştır.

Oryantasyon programımız yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz için sağlıklı, başarılı ve güzel geçmesi dilekleri ile tamamlanmıştır.