Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-07-23

Bütünleme Mazeret Sınavları Hakkında



 

Sevgili Öğrencilerimiz,

28-30 Temmuz 2020 tarihlerinde, yaşadığı teknik problemler ve sağlık sorunları sebebiyle online bütünleme sınavına katılamayan öğrencilerimiz için bütünleme mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Bu sebeple mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin corludekanlik@nku.edu.tr e-posta adresine Konu kısmına "BÜTÜNLEME MAZERET SINAVINA GİRİŞ BAŞVURU DİLEKÇESİ" yazarak mazeretini belirten imzalı bir dilekçe ve varsa ekinde mazeretini bildiren kanıtları (ekran görüntüsü vb.) ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Başvurularınızı 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü 08:30'a kadar yapabilirsiniz. Bu tarihten ve saatten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru dilekçenizi doldurup imzalayıp, taratıp ya da fotografını çekerek yukarıda belirtilen dekanlık mail adresine göndermeniz gerekmektedir. İmzasız gönderilecek dilekçeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Mazeretlerinizin kabul edilip edilmediği ve kabul edildi ise eğer sınav tarihleriniz ve saatleriniz 27 Temmuz 2020 tarihinde ilan edilecektir.

Mazeret Dilekçesi İçin Tıklayınız