2021-10-01

Bitirme Yönergesinde Değişiklik

Değerli Öğrenciler,

Fakültemiz web sayfasında yer alan bitirme yönergemiz bugün alınan senato kararı gereğince 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlangıcından itibaren yürürlüğe girecektir. Bu nedenle 9. Yarıyıl ve üzerinde olan öğrencilerin bitirme çalışmasını dönemi dışında alması sadece 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için mümkün olacaktır. Bugün (01.10.2021) ders ekle çıkar haftasının son günü olması nedeniyle bu durumla ilgili daha önce dilekçe ile talepte bulunan öğrencilerin 9. Yarıyıl ve üzerinde olması durumunda ders ekleme işlemi öğrenci işlerimiz tarafından yapılacaktır. Bu durumda olup daha önce dilekçe ile başvuruda bulunmayan öğrencilerin dilekçelerini 05 Ekim 2021 Salı mesai saati bitimine kadar yazıp şahsen teslim etmeleri veya corludekanlik@nku.edu.tr adresine göndermeleri durumunda gerekli kontroller yapılarak öğrenci işleri tarafından ekleme yapılacaktır.