2022-02-04

Azami süreyi doldurmuş öğrencilerin ek sınav programı

Azami süreyi doldurmuş olan ve 31 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapan öğrencilerimiz için 2 ek sınav hakkı bulunmakta olup, 1. ek sınavlar 7-11 Şubat 2022 ve 2. ek sınavlar 14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında yüzyüze olarak yapılacaktır. Ek sınav hakları bulunan öğrencilerimizin ve 1. ve 2. ek sınav tarihlerinin bulunduğu listeler aşağıdaki linklerdedir. Dersten başarılı olunabilmesi için 60 alınması yeterli olmaktadır. 2. ek sınav hakkı, 1. ek sınavdan başarısız olan öğrenciler için geçerli olacaktır. 1. ek sınavdan başarılı olan öğrenci 2. ek sınava giremeyecektir. Ek sınavlar sonunda başarısız oldukları ve hiç almadıkları ders sayısı 5 ve altında olan öğrenciler durumlarına göre 3 ya da 4 yarıyıl kayıt hakkı kazanabilecektir.

Not: Sınavlar Dersin Sorumlusu Öğretim Elemanı tarafından belirlenen sınav salonlarında gerçekleştirilecektir.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Çevre Mühendisliği Bölümü