2021-09-29

AZAMİ SÜREYİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN EK SINAVLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

Azami süreyi doldurmuş olan öğrencilerimiz için 2 ek sınav hakkı bulunmakta olup, 1. ek sınavlar 4-10 Ekim 2021 ve 2. ek sınavlar 11-17 Ekim 2021 tarihleri arasında NKUZEM üzerinden online olarak yapılacaktır. Ek sınav hakları bulunan öğrencilerimizin ve 1. ve 2. ek sınav tarihlerinin bulunduğu listeler aşağıdaki linklerdedir. Dersten başarılı olunabilmesi için 60 alınması yeterli olmaktadır. 2. ek sınav hakkı, 1. ek sınavdan başarısız olan öğrenciler için geçerli olacaktır. 1. ek sınavdan başarılı olan öğrenci 2. ek sınava girmeyecektir. Ek sınavlar sonunda başarısız oldukları ve hiç almadıkları ders sayısı 5 ve altında olan öğrenciler durumlarına göre 3 ya da 4 yarıyıl kayıt hakkı kazanabilecektir. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin mazeretli kayıtları için son tarih ileriki günlerde ilan edilecektir.

Bilgisayar Mühendisliği

Biyomedikal Mühendisliği