2023-09-13

2022-2023 Eğitim Öğretim Eğitim Öğretim Sonunda Yapılacak Olan Azami Süre Sınavları

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre Azami süresi sonunda kayıtlı oldukları programdan mezun olamayan son sınıf öğrencilerine; devam koşulunu yerine getirmiş olmak kaydıyla başarısız oldukları bütün dersler için ilgili dönemin bütünleme sınavlarından sonra  birinci ek sınav ve ikinci ek sınav adlarıyla iki ek sınav hakkı tanınır. (2016 ve öncesi girişli olan öğrenciler için)

Aşağıda belirtilen tarih aralığında yapılacak ek sınavlara girebilmek için 21.09.2023 tarihi mesai saati bitimine kadar aşağıda verilen dilekçe örneğini doldurarak Dekanlığımıza (corludekanlik@nku.edu.tr) PDF formatında mail atmaları ve aslını sınav günü elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Ek sınavlara girme hakkına sahip öğrenciler ve sınava katılacakları derslerin listesi ile ayrıntılı sınav programı web sitemizde ilan edilecektir.

* Yaz okulunda ders alan öğrencilerin aldıkları dersi dilekçelerinde belirtmeleri gerekmektedir.

* Daha önce ek sınav faydalanan öğrenciler tekrar azami süre sınavlarından faydalamaz.

·  I. Ek sınavlar 28 Eylül 2023

·  II. Ek sınavlar 12 Ekim 2023

Başvuru dilekçesini görüntülemek için tıklayınız