2021-08-26

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Mazeret Arasınavları

Sevgili Öğrencilerimiz,

23-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılan yaz okulu ara sınavlarına, yaşadığı teknik problemler ve sağlık sorunları sebebiyle katılamayan ya da sınavına devam edemeyen öğrencilerimiz için ara sınav mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Bu sebeple mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin corludekanlik@nku.edu.tr e-posta adresine Konu kısmına "ARA SINAV MAZERETİ SINAVINA GİRİŞ BAŞVURU DİLEKÇESİ" yazarak mazeretini belirten imzalı bir dilekçe ve varsa ekinde mazeretini bildiren kanıtları (ekran görüntüsü, sağlık raporu vb.) ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Başvurularınızı 31 Ağustos 2021 Salı günü 08:30'a kadar yapabilirsiniz. Bu tarihten ve saatten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İmzasız gönderilecek dilekçeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ara sınav hakkı kazanan öğrenci listesi ve ara sınav mazeret sınav tarih ve saati ile ilgili bilgi ileriki tarihlerde ilan edilecektir.

Mazeret Dilekçesi İçin Tıklayınız.