Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-12-04

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Arasınav Mazeretleri Kontrol Listesi



 

Sevgili Öğrenciler,

Ara sınav dönemimiz 16-29 Kasım tarihleri arasında yapılan sınavlar ile tamamlanmıştır. Sınavlarda problem yaşayan ve mazeret talebinde bulunan öğrencilerimizin listesi aşağıdaki bağlantıda görülmektedir. TNKÜ Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği Madde 16’nın 2. fıkrasına göre mazeretin bitiminden itibaren 1 hafta içerisinde öğrencinin mazeret talebinde bulunması gerekmektedir. Bu sebeple 27 Kasım tarihinden önceki sınavlar için mazeret başvurusu artık sona ermiştir. 27 Kasım tarihinde yapılan sınavlar için bugün (4 Aralık 2020), 28 Kasım tarihinde yapılan sınavlar için yarın (5 Aralık 2020), 29 Kasım tarihinde yapılan sınavlar için ise 6 Aralık 2020 tarihi son mazeret başvuru tarihidir.

Başvuruların internet üzerinden alınması sebebiyle, gönderdiğiniz başvuru dilekçeleri spam mail kutusuna düşmesi ya da buna benzer hatalardan dolayı değerlendirilememiş olabilir. Bu yüzden problem yaşamamak adına başvurunuzun olup olmadığını aşağıdaki listeden kontrol etmeniz gerekmektedir. Mazeret başvurunuzu sınavınızın olduğu tarihten itibaren 1 haftalık süre içerisinde yapmış olmanıza rağmen aşağıdaki listede adınızı göremiyorsanız 6 Aralık 2020 23:59’a kadar başvuru yaptığınız maili tekrar corludekanlik@nku.edu.tr adresine göndermelisiniz (Gönderdiğiniz e-posta önceki mailinizin yeniden yönlendirilmesi şeklinde olmalıdır).

Çok sayıda başvuru olması sebebiyle değerlendirme süreci uzun sürmektedir. Yapmış olduğunuz başvuruların değerlendirme süreci 7-11 Aralık tarihleri arasında tamamlanacak ve mazereti kabul edilen ve reddedilenlerin listesi bu tarihler arasında ilan edilecektir.


Mazeret Başvuru Listesine Erişmek İçin Tıklayınız