2024-04-15

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav Mazeret Sınavları

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ara sınavlara sağlık sorunları vb. sebebiyle katılamayan öğrencilerimiz için mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz ıslak imzalı dilekçelerini ve dilekçe ekinde mazeret kanıtlarını (sağlık raporu vb.) elden teslim etmeleri ya da  corludekanlik@nku.edu.tr mail adresine mail atmaları  gerekmektedir.

TNKÜ Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği 16/2 maddesinde, “İlgili yönetim kurulu tarafından kabul edilen bir mazereti nedeniyle ara sınava katılamayan öğrencilere, mazeretlerinin bitiminden itibaren yedi gün içinde başvurdukları takdirde mazeret sınavı açılır.” ifadesi yer almaktadır. Buna istinaden mazeretiniz gerçekleştikten sonra 1 hafta içerisinde mazeret sınavı için başvurmanız gerekmekte olup, geç başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.  Mazeretlerinizin kabul edilip edilmediği ve mazeret sınav tarih ve saatleri Fakültemiz web sayfasında ilerleyen tarihlerde ilan edilecektir.