Çorlu Mühendislik Fakültesi
2024-06-07

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Mezuniyet törenine Çorlu Kaymakamı Murat EREN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Ergene Belediye Başkanı Müge YILDIZ TOPAK, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, Fakültemiz Akademik ve İdari Personeli, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Öğrencilerimizin Velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Çorlu Kaymakamı Murat EREN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER bir konuşma gerçekleştirdi. Fakülte Birincisi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Onur DOĞAN, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1’incisi Onur DOĞAN, Fakülte 2’incisi İsa ÖZGÜR ve Fakülte 3’üncüsü Hulusi ŞİMŞEK ve Dilek SUCU ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere başarı plaketi ve hediyeler verildi. Fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri verildi.

Geleneksel kep atma töreni ve mühendislik yeminin edilmesiyle mezuniyet programı son buldu.