2018-10-30

NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Sektör Tümleşik Eğitim Modeli Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018’de Tanıtıldı

Trakya Kalkınma Ajansı ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 10-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Çerkezköy kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi. Fuar Çerkezköy ve çevresinde üretim yapan farklı sektörlerden 50 farklı firmanın katıldığı fuarın açılışını Tekirdağ Valisi Sayın Mehmet Ceylan yaptı. Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 2018 açılış programına Dekanımız Prof. Dr. Sayın Lokman Hakan Tecer’in yanı sıra çok sayıda kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

Fakültemiz bu yıl hayata geçen yeni eğitim modeli Sektör Tümleşik Eğitimi (STE) tanıtmak amacıyla 10-11 Ekim tarihlerinde fuarda yerini aldı. Fuarın ilk gününde öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Dr. Cihat Erdoğan, Arş. Gör. Dr. Zehra Evrim Kanat ve Arş. Gör. Emine Gamze Abanozoğlu fakültemizin ve STE’in tanıtımını gerçekleştirdiler. İlk gün standımızı fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ile birlikte Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ziyaret etmişlerdir. Fuarın ikinci gününde Arş. Gör. Dr. Cihan Soydan, Arş. Gör. Dr. Ahmet Saygılı ve Arş. Gör. Dr. Suna Özden Çelik fuarda açmış olduğumuz stantta tanıtım yaptılar. Fuarda iki gün içerisinde tanıtımı yapılan STE’ye destek vermeleri konusunda birçok firma ile iletişim kurulmuş olup, önümüzdeki dönem başlayacak olan STE modeli için verimli bir fuar olmuştur.  Yeni iş birlikleri oluşturmak adına gerçekleştirilen bu tanıtımın geri dönüşlerinin olumlu olacağı düşünülmektedir.