2016-04-22

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 7.Meslek Komite başkanı Özcan Doğu KAYA, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut GÖRGÜN ve komite üyeleri NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER’i ziyaret etti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 7.Meslek Komite başkanı Özcan Doğu KAYA,  ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut GÖRGÜN  ve komite üyeleri NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER’i ziyaret etti. Ziyarette Üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesine yönelik çalışma programı ele alındı.

Yapılan görüşmeler sonucunda; ÇTSO 7.Meslek Komitesi bünyesindeki kuruluşlarda

1. Öğrencilerimize staj kontenjanı belirlenmesi,

2. Tüm mühendislik bölümlerinde Sektör Tümleşik Eğitimi için protokol yapılması,

3. Kariyer günlerinin birlikte organize edilmesi,

4. Ar-Ge çalışmalarına Fakülte öğretim üyelerimizin aktif katılımının  sağlanması  konularında mutabakata varılmıştır.