2020-06-05

ÇEVRİMİÇİ STAJ BAŞVURULARI

Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar neticesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde yapılacak stajlar ödev, proje v.b. şekilde gerçekleştirilecektir. Staj zorunluluğu bulunan öğrencilerimizin stajlarını ödev, proje v.b. şeklinde yapabilmeleri için euniversite sisteminde bulunan staj başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

• Başvurularınızı sadece nku.edu.tr uzantılı mail adresleriniz ile yapabilirsiniz.
  • Her öğrencinin bir başvuru yapma hakkı vardır.
  • Vermiş olduğunuz yanıtların bir kopyası mail adresinize gönderilecektir.
  • Son staj başvuru tarihi 11 Haziran 2020 Perşembe Saat 17:00’a kadardır.
  • Son staj başvuru tarihine kadar gönderdiğiniz yanıtlarınızı size gelen mailde yer alan Yanıtı düzenle butonuna tıklayarak değiştirebilirsiniz.
  • 2. ve 3. sınıf öğrencileri 30 gün staja karşılık 1 ödev alabilirler. 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin 30 günden fazla staj yapmaları mümkün değildir.
  • 4 ve 4+ sınıfta olan öğrenciler 40 güne kadar (40 dahil) staj yapmak istemeleri halinde 1 adet ödev, 41'den 60 güne kadar staj yapmak istemeleri halinde 2 adet ödev yapmak zorundadırlar.
  • Yapılan staj ödevlerinin niteliğine göre kabul edilecek staj gün sayıları staj komisyonları tarafından değerlendirilecek ve ilan edilecektir.
  • Staj başvurunuzun uygun olması halinde uzaktan eğitim sistemi (UZEM) üzerinde ÇMF_Staj dersine staj son başvuru tarihi olan 11 Haziran 2020 Perşembe gününden sonra ekleneceksiniz.
  • Staj dersine eklendikten sonra gerekli duyuruları UZEM sistemi üzerinden takip edebilirsiniz.