2018-12-24

Fakültemiz ile Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası arasında öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına yönelik Sektör Tümleşik İşbaşı Eğitim Programı İşbirliği protokolü imzalandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası arasında öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına yönelik Sektör Tümleşik / İşbaşı Eğitim Programı İşbirliği protokolü imzalandı.

Fakültemiz Dekanlık makamında düzenlenen protokolün imza töreni Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer ve Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Adem BAKIR'ın katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca, imza törenine Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Zekeriya Aydın ve bölüm öğretim üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Timur CİHAN ve Öğr.Gör.Dr. Gülen ÖZKULA katıldı.