Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-06-16

Yaz Okulu Ön Talep Formu



 

Sevgili öğrenciler Yaz Okulu Ön Talep Formuna erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bağlantıya tıklamadan önce şu açıklamaları dikkatle okumanız herhangi bir problemle karşılaşmadan başvurunuzu yapmanızı sağlayacaktır.

1- Başvurularınızı sadece nku.edu.tr uzantılı mail adresiniz ile yapabilirsiniz.

2- Başvuru formuna tıkladığınızda "İzne İhtiyacınız Var" benzeri bir uyarı ile karşılaşırşanız bu durumun sebebi kullandığınız tarayıcıda nku.edu.tr uzantılı mailiniz dışında başka bir mail adresi ile oturumun açık olmasındandır. Yani gmail uzantılı mail adresinizin tarayıcıda açık olması durumunda yaz okulu ön talep başvuru formuna tıkladığınızda sistem o hesap ile forma ulaşmaya çalışmaktadır. Bu yüzden tarayıcınızdaki diğer hesaplara ait oturumlarınızı kapatmanız durumunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.

3- nku.edu.tr uzantılı hesabınız ile bağlanmaya çalışırken şifrenizin hatalı olduğuna dair bir uyarı ile karşılaşırsanız https://ogr.nku.edu.tr/ adresine girip "Şifremi Unuttum" butonu yardımıyla şifrenizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz.

4- Başvuru için son tarih 19 Haziran 2020 Saat 23:59 'dur.

 

Yaz Okulu Ön Talep Formuna Erişmek için Tıklayınız