Çorlu Mühendislik Fakültesi
2021-04-27

Mazeret Sınavı Başvuruları



 

Sevgili Öğrencilerimiz, 

Yaşadığı teknik problemler ve sağlık sorunları sebebiyle online ara sınava katılamayan öğrencilerimiz için ara sınavların tamamlanmasından sonra mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Bu sebeple mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin aşağıda bağlantı adresi verilen Google Form'a başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurularınızı sadece nku.edu.tr uzantılı mail adreslerinizle yapabilirsiniz.

NKÜ Lisans ve Sınav Yönetmeliği’nin 16/2 maddesine göre, “İlgili yönetim kurulu tarafından kabul edilen bir mazereti nedeniyle ara sınava katılamayan öğrencilere, mazeretlerinin bitiminden itibaren yedi gün içinde başvurdukları takdirde mazeret sınavı açılır.” denilmektedir. Bu yüzden mazeretiniz gerçekleştikten itibaren 1 hafta içerisinde başvurmanız gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.  Mazeretlerinizin kabul edilip edilmediği ve kabul edildi ise eğer, sınav tarihleriniz ve saatleriniz fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir. 

Önemli Not: Başvuru formuna ulaşmaya çalıştığınızda izninizin olmadığına dair bir uyarı ile karşılaşırsanız eğer bu durumun sebebi kullandığınız tarayıcıda nku.edu.tr uzantılı mailiniz dışında başka bir mail adresi ile oturumun açık olmasındandır. Yani gmail uzantılı mail adresinizin tarayıcıda açık olması durumunda başvuru formuna tıkladığınızda sistem o hesap ile forma ulaşmaya çalışmaktadır. Bu yüzden tarayıcınızdaki diğer hesaplara ait oturumlarınızı kapatmanız durumunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Başvuru Formuna Erişmek için Tıklayınız.