2021-02-26

Ders Kayıtları için Son Gün

Sevgili öğrenciler,

Üniversitemiz akademik takvimine göre bugün (26 Şubat 2021) ders kayıtları için son gündür. Ders kaydı işlemlerinde öncelikle öğrencinin harç borcu varsa ödemesi, ardından derslerini seçerek ders kaydını otomasyon üzerinden onaylaması gereklidir. Bu işlemin ardından danışman hocalarınızın ekranına öğrenci ders kaydını onayladı olarak düşmektedir. Danışmanınız ders kaydınızı kontrol ettikten sonra onay verecektir. Bu sebeple henüz ders kaydı yapmamış olan öğrencilerimizin ivedilikle ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. 1-5 Mart tarihleri arasında ders kayıt ekranı sadece danışmanlara açık olacaktır. Kayıt yaptığınız derslerde değişiklik yapmak isterseniz 1-5 Mart tarihleri arasında danışmanınızla irtibata geçebilirsiniz. Ders kayıt işlemlerinde birincil sorumluluğun öğrenciye ait olduğunu hatırlatır gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederiz.