2014-11-21

Tekstilde Dönüşüm-Teknik Tekstile Geçiş Konulu Toplantı

Tekirdağ Sanayiciler Derneği (TEKSANDER) nükleer santral tedariki yapabilecek firmalara yönelik çalışmalarının ardından Tekirdağ ilinde faaliyet gösteren tekstil firmalarını ‘Teknik Tekstil’ üretimine teşvik etmek amacıyla bir araya getirdi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Tekstilde Dönüşüm-Teknik Tekstile geçiş’ konulu toplantıya Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, TEKSANDER Başkan Yardımcısı Erdim Noyan, TEKSANDER Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği yöneticisi Ahmet Temiroğlu ve Tekirdağ’da faaliyet gösteren çok sayıda firmanın temsilcisi katıldı. TEKSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan toplantıda NKÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe ile TEKSANDER Başkan Yardımcısı, Öztek Stampa Genel Müdürü ve ortağı Eşref Akın birer sunum yaptılar.