2012-03-05

Tekstil Mühendisliği Bölümü'nde ERASMUS Öğrencileri Deneyimlerini Paylaştı

Erasmus programı kapsamında 2011-2012 Akademik yılı güz yarıyılını Polonya Lodz Teknik Üniversitesi ve Slovenya Maribor Üniversitesi'nde geçiren 6 Tekstil Mühendisliği Bölümü öğrencisi, 05.03.2012 tarihinde düzenlenen toplantıda Erasmus sonrası deneyimlerini diğer Bölüm öğrencileri ile paylaştı. Bölüm öğretim üyelerinin de hazır bulunduğu ve Erasmus komisyonundan Yrd.Doç.Dr.Pelin Gürkan Ünal'ın Erasmus hakkında bilgilendirme sunumu ile başlayan toplantıda, her öğrenci birer sunum yaparak gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel deneyimlerini bölüm arkadaşlarına aktardı. Yapılan toplantı, soru-cevap bölümünün ardından söz alan ve Erasmus kapsamında 2 adet de gelen öğrenci kabul ettiklerini belirten Bölüm başkanı Prof.Dr.Fatma Göktepe tarafından 8 farklı Üniversite ile Erasmus İkili Anlaşması yapan öğretim üyeleri ve Bölüm Erasmus komisyonuna yaptıkları katkı yanında olumlu referanslarla dönen öğrencilere teşekkür konuşması ile sona erdi.