Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-05-06

2019-2020 Bahar döneminde Ara Sınavlar yerine ödev verilecektir



 

Kıymetli öğrencilerimiz, Covid-19 salgını nedeniyle Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar neticesinde 2019-2020 Bahar döneminde Ara Sınavlar yerine ödev verilecektir. Ödevleriniz dersinize giren hocalar tarafından Uzaktan Eğitim Sistemine (UZEM) yüklenecektir. Sizler de yapmış olduğunuz ödevlerinizi UZEM sistemine yüklemelisiniz. Aşağıda yer alan takvimde de belirtildiği üzere ödevleriniz için son yükleme tarihi 12 Haziran 2020’dir. Bu tarihe uymanız gerekmektedir. 

Ödev Yüklerken Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

1.Aşağıda yer alan görselde görüldüğü gibi indir butonu ile eğitmenin yüklediği ödev dosyasını cihazınıza indirebilirsiniz. Ödevi yükle butonu ile kendi hazırladığınız ödev dosyasını dersin hocasına iletebilirsiniz. Yükleme hakkı bölümünden, bu ödev için kaç kez dosya yükleme hakkınızın olduğunu görebilirsiniz.

2.Ödevlerinizi yüklerken UZEM sistemi tarafından desteklenmeyen bir dosya tipi olmasından dolayı ödevlerinizi yükleyememe sorunu ile karşı karşıya kalmanız durumunda dosyalarınızı sıkıştırarak yükleyebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta sıkıştırdığınız dosyanın uzantısının .zip olması gerektiğidir. .rar uzantılı sıkıştırılmış dosyaları sistem kabul etmemektedir.

 

DEKANLIK