Çorlu Mühendislik Fakültesi
2018-03-01

Sektör Tümleşik Eğitim Modeline geçiyoruz...



 

Sektör Tümleşik Eğitim Modeline geçiyoruz...

Çorlu Mühendislik Fakültesi tüm bölümleri 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren Sektör Tümleşik Eğitim (STE) Modeline geçiyor. Fakülte Dekanı Prof.Dr. Lokman Hakan TECER başkanlığında toplanan Fakülte Kurulu 28.02.2018 tarihinde toplanarak  STE yönergesini oy birliği ile kabul etti.

Dekan Tecer "Tüm lisans öğrencilerimizin öğrenim süreleri içerisinde kazandıkları teorik bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek, laboratuvar ve atölye uygulamalarında edindikleri beceri ve deneyimlerini geliştirmek amacıyla, “Sektör Tümleşik Eğitim Programı”na geçilmesinin Fakülte Kurulunda oybirliği ile kabul edilmiştir. Bu sürece emek veren, katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma içten teşekkür ediyorum. Sektör Tümleşik Eğitim Modelinin öncelikle öğrencilerimize, Fakülte, Üniversite ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum " dedi. Bölgemizdeki reel sektör ile bu model kapsamında güçlü bir iş birliği kurulacağını ve sektörün ihtiyaç duyacağı uzmanlık alanlarında nitelikli mühendis yetiştirilmesine katkı sağlanacağını belirten Tecer, "Öğrencilerimizin iyi birer mühendis yetişmeleri için farklı alanlarda farklı çalışmalar da yürütmekteyiz. Öncelikle STE modeli ile öğrencilerimize sektörün kapılarını açmış bulunmaktayız. Bu sürece destek veren bölgemizdeki sektör temsilcilerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Fakülte Yönetimi olarak, çalışma süresince Sektör Tümleşik Eğitim programının alt yapısının hazırlanmasında görev alan akademik personele gösterdikleri destek için teşekkür eder, şimdiden programdan faydalanacak Çorlu Mühendislik öğrencilerine ve işverenlere hayırlı olmasını dileriz.