Çorlu Mühendislik Fakültesi
2021-06-15

Otomotiv Yaz Kampı Bilgilendirme Metni ve Afişi



 

Türkiye’nin ilk otomotiv sektörü kampı Otomotiv Yaz Kampı OSD desteğiyle 1-14 Temmuz tarihlerinde online olarak gerçekleşecek.

Yapılacak yaz kampında hedeflenen Türkiye’deki istihdam oranını yerli üniversite öğrencileri sayesinde arttırmak olacak. 1-14 Temmuz tarihleri arasında öğrenciler otomotiv sektörünün önde gelen firmaları Ford, Otokar, Mercedes ve Honda gibi şirketlerin katılım göstereceği 14 şirketin CEO ve alanında uzman birçok konuşmacı ile buluşacaklar. Şirket oturumlarının yanı sıra bolca eğitimler alarak workshoplara katılacakken kendileri için unutulmaz bir serüven fırsatı yakalayacaklar. Dopdolu geçecek 14 günde öğrencilere 1 haftalık online staj fırsatı sunulacak.

Etkinlik ev sahibi firmalar: ANADOLU ISUZU, FORD OTOSAN, HATTAT TRAKTÖR, HONDA, HYUNDAI, KARSAN, MAN, MERCEDES, Otokar, Renault Grup, TEMSA, TOFAŞ, TOYOTA, Türk Traktör.

Ayrıca MESS, MEXT ve UİB süreçte çözüm ortaklarımızdandır.

Kimler katılmalı?

Eğer otomotiv sektörüne ilgi duyuyorsan, fabrikaları merak ediyorsan, lise veya üniversite öğrencisi isen Otomotiv Yaz Kampı tam da sana göre!

Kamp boyunca anlatılacak konuları aşağıda paylaşıyoruz.

*Araç paylaşımı

*Veriden değer yaratmak

*Endüstri 4.0

*Otonom araçlar

*Yapay zeka

*Elektrikli araç tasarımı

*Çevik dönüşüm

*Girişimcilik

*Bağlanabilirlik

*Güvenlik

*Yeni nesil araçlar

*Akıllı mühendislik çözümleri

*XR,AR,MR,AR

*Mobilite

Kampımız tamamen ÜCRETSİZ ve SERTİFİKALIDIR.

Başvuru için: www.otomotivkampi.com

Yapılacak eğitimin sonunda katılımcıların kazanacakları eğitim sertifikalarının yanı sıra birbirinden güzel ödüller de kendilerini bekliyor!