Çorlu Mühendislik Fakültesi
2021-02-03

Mezun Olmak İçin Tek Dersi Kalan Öğrencilerimize Önemle Duyulur



 

Mezun Olmak İçin Tek Dersi Kalan Öğrencilerimize Önemle Duyulur

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonunda mezun olmak için tek dersi kalan öğrencilere Tek Ders Sınavı 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14:00’da Çevrimiçi (Online) olarak yapılacaktır.

Tek Ders Sınavına Girmek İsteyen Öğrenciler İçin Son Başvuru Tarihi 23 Şubat 2021 Salı Günü 08:30’dur. 

Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir. Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

Hiç staj yapmamış olmanız tek ders sınavına girmenize mani değildir.

Tek Ders Talep Formu için https://ogr.nku.edu.tr/  ile NKU E-Universite Otomasyon Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Sınavı Başvuru Formu için tıklayınız" kısmına tıklayınız.

Forma erişim nku.edu.tr uzantılı öğrenci mailiniz ile yapılabilmektedir. Otomasyona giriş yaptığınız şifreniz ile mail şifreniz birbirinin aynısıdır. Şifrenizi unutmanız durumunda

https://sifre.nku.edu.tr/?islem=islemsecimi

adresinden şifre işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Önemli Not: Başvuru formuna ulaşmaya çalıştığınızda izninizin olmadığına dair bir uyarı ile karşılaşırsanız eğer bu durumun sebebi kullandığınız tarayıcıda nku.edu.tr uzantılı mailiniz dışında başka bir mail adresi ile oturumun açık olmasındandır. Yani gmail uzantılı mail adresinizin tarayıcıda açık olması durumunda başvuru formuna tıkladığınızda sistem o hesap ile forma ulaşmaya çalışmaktadır. Bu yüzden tarayıcınızdaki diğer hesaplara ait oturumlarınızı kapatmanız durumunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.