Çorlu Mühendislik Fakültesi
2021-04-13

Yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine



 

Sevgili Öğrenciler,

* Bildiğiniz gibi, Üniversitemiz Senatosunun kararı ile Bahar Dönemi boyunca stajlar; ödev, proje vb. şekillerde yapılabilmektedir.  Yaz dönemi için pandeminin seyrine göre bu karar yeniden değerlendirilecek, sizler için en faydalı olan seçilecektir. Hali hazırda yaz dönemi stajlarının nasıl yapılacağı netlik kazanmamıştır.

 * Ancak, yaz dönemi için staj başvurularını erken alan ve stajın zorunlu olduğuna dair belge isteyen firmalara başvuru yapabilmeniz için  Staj Zorunluluk Belgesi Dekanlığımız tarafından imzalanıp verilmektedir.  Bunun için aşağıda linki verilmiş olan Staj Zorunluluk Belgesini doldurup, imzalayarak corludekanlik@nku.edu.tr adresine mail atmanız durumunda, belge onaylanıp size mail ile gönderilebilecektir. 

*  Staj Zorunluluk Belgesi , stajınızın zorunlu olduğunu  ve firmalarda staj yapılabilmesinin Rektörlüğümüz tarafından uygun görülmesi halinde sigortanızın yapılabileceğini gösteren bir belgedir. Yaz döneminde pandemi koşulları nedeni ile firmalarda staj yapılmasına müsaade edilmemesi durumunda bu belgenin bir hükmü olamayacaktır.

Staj Zorunluluk Belgesine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Hepinize sağlıklı günler dileriz.