Çorlu Mühendislik Fakültesi
2019-03-28

ICONTEX ve ICONWOOLF Kongreleri



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü̈ olarak 17-18 Nisan 2019 tarihleri arasında Çorlu Hilton Oteli’nde “2. Uluslararası Yenilikçi Tekstiller Kongresi (2nd International Congress of Innovative Textiles, ICONTEX2019)” ve 19 Nisan 2019 tarihinde “Uluslararası Yün ve Lüks Lifler Kongresi (International Congress on Wool and Luxury Fibers, ICONWOOLF2019)” başlıklı iki ardışık kongre düzenlemekteyiz. Bu kongreler ile tekstil alanında gelişmiş teknolojileri ve inovasyona yönelik çalışmaları tartışmak üzere tüm dünyadan araştırmacı, akademisyen ve mühendisleri bir araya getirmeyi ve ayrıca sektörün önde gelen temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmasını amaçlıyoruz. Böylece söz konusu organizasyonların global tekstil endüstrisindeki son gelişme ve eğilimleri tartışmak üzere sektörün tüm paydaşlarının buluşacağı ideal bir ortam sunacağını düşünmekteyiz.

Bu doğrultuda; toplam 15 farklı ülkeden 130’un üzerinde sözlü bildiri ve 30’un üzerinde poster bildirinin sunulacağı, söz konusu sözlü bildirilerin yaklaşık %25’inin ülkemiz Tekstil Ar&Ge ve Tasarım Merkezleri tarafından gerçekleştirileceği, dünyanın dört bir yanından gelecek katılımcılarımız yanında ülkemizden de üst düzey katılım beklediğimiz ICONTEX2019 ve ICONWOOLF kongrelerine sizleri de davet eder, aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.

Her iki kongrenin detayları www.icon2019.org adresinde yer almaktadır.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileğiyle,

 

Düzenleme Kurulu Adına,

 

Prof. Dr. Fatma Göktepe                                                                              Prof. Dr. Rıza Atav