2016-10-03

Hizmetiçi Eğitim İşbirliği Çerçeve Toplantısı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan "Hizmetiçi Eğitim İşbirliği" protokolü çerçeve toplantısı yapıldı. Toplantıya Dekan Prof. Dr. Lokman Hakan TECER , İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa GÜÇLÜ,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet CANLI , Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Emin SÖZER katıldı. Bu protokol ile bilim ve teknolojideki gelişmeler konusunda eğitimcilerin yeni bilgi ve teknolojileri öğrenmelerini konusunda görüşmeler yapıldı. Mesleki ve teknik eğitim okullarının nitelikli iş gücü yetiştirebilmesi ve kalitesinin arttırılması için öğretmenlerin yeni teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri amacıyla bir dizi eğitim-seminer çalışmalarının yapılması kararlaştırıldı.