2021-01-15

Çorlu Mühendislik Fakültesi Kampüs Alanı için Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkmıştır

Uzun zamandır büyük emek verilerek yürütülen çalışmalarda nihayet sonuca ulaşılmış, Çorlu Mühendislik Fakültesi Kampüs alanını da kapsayan nazım ve imar uygulama planları TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından askıya çıkartılmıştır.

Yükseköğretim Tesis Alanı (Üniversite) ve Rekreasyon Alanı ile yaklaşık 773.392 m2 Üniversitemize tahsisli alan olarak planlanmıştır. Fakültemizin eğitim altyapısının, fiziki ve sosyal imkanlarının geliştirilmesine büyük olanak sağlayabilecek planlamanın öncelikle öğrencilerimize, Fakülte ve Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çorlu ilçemiz, Tekirdağ ilimiz ve bölgemiz için başta eğitim olmak üzere, sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlaması dileklerimle, bugüne kadar bu konuda emek veren, katkı veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Prof.Dr. Lokman Hakan Tecer
TNKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı