2020-12-28

Hayatın İçinde Bilimle Aydınlan Projesi

Her düzeyden öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve yetişkinlerin bilimsel farkındalıklarının gelişmesine katkı sağlamak ve bilimsel gelişmelere farklı açılardan bakabilme yeteneği kazandırmak adına Fakültemiz ile Çorlu İlçe Eğitim Müdürlüğü arasında Hayatın İçinde Bilimle Aydınlan Projesi iş birliği protokolü Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Lokman Hakan TECER ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN tarafından imzalanmıştır. Proje kapsamında çeşitli bilimsel etkinlikler, laboratuvar çalışmaları, yarışmalar, söyleşiler gerçekleştirilecektir.

Çorlu Mühendislik Fakültesi olarak TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme programı kapsamında gerçekleştirilecek olan bu projenin bölgemize ve genç nesillerin gelişimlerine olumlu anlamda katkılarının olmasını diliyoruz.