Çorlu Mühendislik Fakültesi
2019-02-27

Fakültemiz ile Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü arasında karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla, eğitsel ve bilimsel işbirliğinde bulunmaya yönelik İşbirliği Protokolü imzalandı



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi ile Çorlu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü arasında karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla, eğitsel ve bilimsel işbirliğinde bulunmaya yönelik İşbirliği Protokolü imzalandı.

Fakültemiz Dekanlık makamında düzenlenen protokolün imza töreni Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER ve Çorlu Bilim Sanat Merkezi Kurum Müdürü İlkay Tuncel’ in katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca imza törenine Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Rafet AKDENİZ ve Çorlu Bilim Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Bülent GÜL, Fizik öğretmeni Zaide İSTER, Fen Bilimleri öğretmeni Tülay COŞKUN, Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Ferit TUNA ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Yasin ULU katıldı.