2021-02-09

Bütünleme Mazeret Sınavları Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

06  - 14 Şubat 2021 tarihlerinde , yaşadığı teknik problemler ve sağlık sorunları sebebiyle bütünleme sınavını tamamlayamayan ya da bütünleme sınavına katılamayan öğrencilerimiz için bütünleme mazeret sınavları gerçekleştirilecektir. Mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerin corludekanlik@nku.edu.tr e-posta adresine konu kısmına "BÜTÜNLEME MAZERET SINAVINA GİRİŞ BAŞVURU DİLEKÇESİ" yazarak mazeretini belirten imzalı bir dilekçe ve varsa ekinde mazeretini bildiren kanıtları (ekran görüntüsü, sağlık raporu vb.) ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi ve saati: 22 Şubat 2021  günü Saat 08:30'dur. Son başvuru tarihinden sonra sınav tarih ve saatleri Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Dilekçe için tıklayınız