Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-09-09

Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı Başvuruları



 

Sevgili Öğrenciler,

Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı Başvurusu yapmak için bu duyurunun altında bulunan linke tıklayabilirsiniz. Başvuru formuna erişmeden önce aşağıdaki duyuruları okumanız gerekmektedir. 

Bu form yaz okulu sonrası tek dersi kalmış öğrencilerin tek ders sınavına giriş başvurusu için hazırlanmıştır. Başvurular sadece nku.edu.tr uzantılı mail adreslerinizle yapılabilir. Her öğrencinin bir başvuru hakkı bulunmaktadır. Başvuru yaptıktan sonra mail adresinize otomatik olarak yanıt düzenleme adresi gönderilecektir. Bu mailde yer alan yanıt düzenleme bağlantısını kullanarak başvurunuzu güncelleyebilirsiniz.

Önemli Not1: 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı sonunda tek ders sınavına giren öğrenciler bu sınava katılamazlar.

Önemli Not2:  Bir öğrencinin yaz okulu sonrasında tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir. Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

Önemli Not3: Başvuru formuna ulaşmaya çalıştığınızda izninizin olmadığına dair bir uyarı ile karşılaşırsanız eğer bu durumun sebebi kullandığınız tarayıcıda nku.edu.tr uzantılı mailiniz dışında başka bir mail adresi ile oturumun açık olmasındandır. Yani gmail uzantılı mail adresinizin tarayıcıda açık olması durumunda başvuru formuna tıkladığınızda sistem o hesap ile forma ulaşmaya çalışmaktadır. Bu yüzden tarayıcınızdaki diğer hesaplara ait oturumlarınızı kapatmanız durumunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Önemli Not4: Hiç staj yapmamış olmanız tek ders sınavına girmenize mani değildir.

Önemli Not5: Otomasyona giriş yaptığınız şifreniz ile mail şifreniz birbirinin aynısıdır. Şifrenizi unutmanız durumunda

https://sifre.nku.edu.tr/?islem=islemsecimi

adresinden şifre işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yaz Okulu Sonrası Tek Ders Sınavı Başvuru Formuna Erişmek İçin Tıklayınız