Çorlu Mühendislik Fakültesi
2020-10-02

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Stajları



 

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz senatosunun aldığı Zorunlu veya isteğe bağlı staj uygulamalarının 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için uzaktan öğretim yöntemiyle ders, ödev, proje, uygulama dosyası vb. şeklinde uygulanması kararına istinaden 2 Ekim-18 Ekim 2020 tarihleri arasında staj başvurusu alınacaktır. Bu staj başvuru formu Fakültemiz staj yönergesi uyarınca 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı boyunca "(3) Öğrenci, eğitim öğretim dönemi içinde haftada en az 3 serbest iş günü (Cumartesi ve Pazar hariç) bulunması kaydıyla öğrencinin ders programı staj komisyonu tarafından kontrol edilerek staj yapmalarına izin verilebilir." şartını sağlayan öğrenciler içindir. Bu şartı sağlamayan öğrenciler ara dönemde yada yaz döneminde staj yapabilirler. 

  • Başvurularınızı sadece nku.edu.tr uzantılı mail adresleriniz ile yapabilirsiniz.
  • Her öğrencinin bir başvuru yapma hakkı vardır.
  • Vermiş olduğunuz yanıtların bir kopyası mail adresinize gönderilecektir. 
  • Son staj başvuru tarihi 18 Ekim 2020 Saat 17:30’dur.
  • Son staj başvuru tarihine kadar gönderdiğiniz yanıtlarınızı size gelen mailde yer alan Yanıtı düzenle butonuna tıklayarak değiştirebilirsiniz.
  • Öğrencilerin 40 güne kadar (40 dahil) staj yapmak istemeleri halinde 1 adet ödev, 41'den 60 güne kadar staj yapmak istemeleri halinde 2 adet ödev yapmaları gerekmektedir.
  • Yapılan staj ödevlerinin niteliğine göre kabul edilecek staj gün sayıları staj komisyonları tarafından değerlendirilecek ve ilan edilecektir.
  • Staj başvurunuzun uygun olması halinde uzaktan eğitim sistemi (UZEM) üzerinde Staj dersine staj başvuruları bittikten sonra 1 hafta içerisinde ekleneceksiniz.
  • Staj dersine eklendikten sonra gerekli duyuruları UZEM sistemi üzerinden takip edebilirsiniz.

Önemli Not1: Başvuru formuna ulaşmaya çalıştığınızda izninizin olmadığına dair bir uyarı ile karşılaşırsanız eğer bu durumun sebebi kullandığınız tarayıcıda nku.edu.tr uzantılı mailiniz dışında başka bir mail adresi ile oturumun açık olmasındandır. Yani gmail uzantılı mail adresinizin tarayıcıda açık olması durumunda başvuru formuna tıkladığınızda sistem o hesap ile forma ulaşmaya çalışmaktadır. Bu yüzden tarayıcınızdaki diğer hesaplara ait oturumlarınızı kapatmanız durumunda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Önemli Not2: 25 Eylül 2020 tarihinden sonra dekanlığımıza dilekçe ile staj yapma talebinde bulunan öğrencilerin yaz dönemi staj başvurularının sonlanmış olması sebebiyle dilekçeleri kabul edilmemiştir. Bu durumda olan öğrencilerimiz yukarıda belirtilmiş olan Güz dönemi staj yapma şartını sağlamaları durumunda bu başvuru formunu doldurarak taleplerini yineleyebilirler.

(2020-2021 Güz) Staj Başvuru Formuna Erişmek İçin Tıklayınız