2013-12-13

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantımız

Fakültemiz 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantımız, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK’in onur konuğu olarak katılımları ile 13.12.2013 tarihinde gerçekleştirildi.

Kurul toplantımız üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özer GÖKTEPE ile Fakültemiz Bölüm Başkanları ve öğretim elemanları katıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Özer GÖKTEPE’nin açılış konuşmasını ve 2013 yılı değerlendirme sunumunu yaptığı Kurul Toplantısı, Üniversite Rektörümüz Prof.Dr. Osman ŞİMŞEK’in konuşmaları ve Bölüm Başkanlıklarından ayrılan Öğretim Üyelerimize plaketlerin verilmesiyle devam etti. Genel Kurulun sonunda öğretim üyeleri ile fikir alışverişinde bulunulup  ikram sırasında birebir sohbet ortamları oluştu.