2017-03-23

18 Mart Çanakkale Zaferinden 15 Temmuz Darbe Girişimine Konulu Program Gerçekleştirildi

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNDEN 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNE KONULU PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Programda Çorlu Kaymakamı Levent KILIÇ ve Dekanımız Prof.Dr. Lokman Hakan TECER günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Çorlu Kaymakamı Levent KILIÇ, o gece Çorlu’da yaşanan kahramanlık hikayelerini paylaştı. Prof.Dr. Lokman Hakan TECER ise, yeni Türkiye kurulurken hepimizin daha çok çalışması gerektiğini vurguladı.15 Temmuz gazileri Şerife GÜNEŞ, Şenol GÜNEŞ ve Orçun ŞEKERCİOĞLU o gece yaşadıklarını Çorlu Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile paylaştı. Sunuculuğunu Tayfun AYAZ’ın yaptığı 15 Temmuz şehitlerini anma programına Çorlu Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.